Asociația INFO Social  este o organizație non-profit și depinde de tine. Alege să o susții proiectele INFO Social!

Daca ești persoană fizică, poți redirecționa 3,5% din impozitul pe venit către noi.

Cei 3,5% din impozitul pe venit, pe care tu alegi să îi direcționezi Asociației INFO Social nu reprezintă un efort financiar suplimentar, ci o contribuție care altfel ar intra în posesia statului român.

Pentru a redirectiona cei 3,5% te rugam sa accesezi linkul urmator iar in pagina care se deschide, nu trebuie decat sa copletezi cu datele tale si sa nu uiti sa semnezi.

Totul este digital, nu trebuie sa faci nimic mai mult decat sa copletezi acest formular, iar noi de vom ocupa de restul.

Dacă dorești să direcționezi 3.5% pe 2 ani, bifează căsuța “ Vreau ca redirecționarea să se realizeze pe o perioadă de 2 ani”, iar daca vrei sa fii informat cu privire la implementarea proiectelor noastre bifeaza casuta „Sunt de acord ca acest ONG să mă contacteze pe viitor cu detalii despre proiectele implementate”. Nu uita sa bifezi si casuta „Sunt de acord cu Termenii aplicației și cu Politica de confidențialitate.”

Daca esti administrator sau  reprezentant al unei companii poți redirecționa 20% din impozitul pe profit către noi.

Cum poti face asta? Printr-un contract de sponsorizare.

  • Legea care reglementează sponsorizarea din impozitul pe profit,  spune asa:  art. 25 litera j „Contribuabilii care efectuează sponsorizări și/sau acte de mecenat, potrivit prevederilor Legii nr. 32/1994 privind sponsorizarea, cu modificările ulterioare (…) scad sumele aferente din impozitul pe profit datorat la nivelul valorii minime dintre următoarele: valoarea calculată prin aplicarea a 0,75% la cifra de afaceri; pentru situaţiile în care reglementările contabile aplicabile nu definesc indicatorul cifra de afaceri, această limită se determină potrivit normelor; valoarea reprezentând 20% din impozitul pe profit datorat.
  • Legea care reglementează sponsorizarea din impozitul pe venit micro-întreprinderi, spune asa: „Microîntreprinderile care efectuează sponsorizări, potrivit prevederilor Legii nr. 32/1994, cu modificările și completările ulterioare, pentru susținerea entităților nonprofit și a unităților de cult, care la data încheierii contractului sunt înscrise în Registrul entităților/unităților de cult pentru care se acordă deduceri fiscale potrivit art. 25 alin. (41), precum și microîntreprinderile care acordă burse elevilor școlarizați în învățământul profesional-dual în conformitate cu prevederile art. 25 alin. (4) lit. c) din Legea nr. 1/2011, cu modificările și completările ulterioare, scad sumele aferente din impozitul pe veniturile microîntreprinderilor până la nivelul valorii reprezentând 20% din impozitul pe veniturile microîntreprinderilor datorat pentru trimestrul în care au înregistrat cheltuielile respective.”

Tot ce trebuie sa faci este să descarci contractul de sponsorizare accesând butonul „Descarcă contract de sponsorizare”.

 

Impozitul pe profit al oricărei companii poate fi redirecționat către un ONG, fără nici o cheltuială suplimentară!

Contractul de sponsorizare se înregistrează în contabilitate și se scade din impozitul pe profit/ venit, datorat statului în trimestrul aferent.

Se completează cu datele firmei se trimite pe adresa contabilitate@infosocial.ro.

Susțineți astfel:

Proiectul ” Educație medicală”, prin derularea căruia  se dorește o conștientizare și responsabilizare a persoanelor și îndeosebi a tinerei generații, privind starea de sănătate personala cât și a celor din jur. Referitor la acest proiect se poate spune ca a apărut datorită nevoii tot mai acute care se simte, privind educarea tinerilor în ceea ce privește atât prevenția, cât și intervenția în situații de prim ajutor, dar și prevenirea si combaterea apetiția altor afecțiuni care pot duce la necesitatea solicitării ajutorului de maximă urgență.

Proiectul își propune informarea cât mai detaliată a noțiunilor privind acordarea primului ajutor și conștientizarea necesitații intervenției operative și eficiente în cazuri de forță majoră. Totodată, se dorește, conștientizarea importanței tratării prevenției, cu deosebită atenție și seriozitate, în scopul stopării apariției diferitelor boli.

Donații directe se pot face în contul Asociației INFO Social: CONT LEI: R015 RNCB 0280 1716 3970 0001 deschis la BCR
Sau cu PayPal.

Donează prin PayPal

Donație unică

Donează suma dorită pentru susținerea proiectelor Asociației Info Social

Processing

Donează suma dorită pentru susținere a proiectelor INFO Social

  • Alta suma
  • RON *

De asemenea, puteți dona și prin transfer bancar în contul de mai jos 
CONT LEI: R015 RNCB 0280 1716 3970 0001, deschis la Banca Comercială Română (BCR)

Distribuie să știe și prietenii tăi